Huisduinen

De rust en de natuur van de Waddeneilanden en toch de bereikbaarheid van het vaste land:

dat is Huisduinen, het laatste dorpje aan de Hollandse kust”.

 

Uitkijkend over de Noordzee en de uitgestrekte duinen kan je hier volop genieten van alles wat actieve vrije tijd leuk maakt.

Watersport is hier volop aanwezig zoals Windsurfen, Golfsurfen, Kitesurfen, Zeilen, Stand Up Paddle (Suppen) en Catamaran Zeilen, maar ook: crossrun(nen) of mountainbiken door de natuur.

 

Tochten naar De Razende Bol en Texel maken een verblijf onvergetelijk.

In combinatie met een bezoek aan een van de vestingwerken uit de tijd van Napoleon (bijv. Fort Kijkduin) is het mogelijk om een of meerdere dagen te verblijven op strand, duinen of in het dorp zelf.

 

Overnacht met familie of vrienden op het: strand, in een vestingwerk van Napoleon, een oude Duitse bunker, of in de nr. 1 overnachting van Nederland, de kustwachttoren van Huiduinen, welke uitzicht biedt over de Waddenzee, Noordzee, Texel en de kop van Noord Holland.

 

Simpel kan ook met de camper, of neem gewoon de tent mee en ga staan op een van de mooiste plekken van dit ongerepte stukje kust.

 

Storm aan Zee is daarbij een vast aankomst- en vertrekpunt, waarbij ons advies is: 

Doe en beleef alles wat Huisduinen te bieden heeft en ontdek dit oude walvisvaarderdorp als vaste baken voor uw vrijetijdsgevoel”.