Rib varen

Sensatie en natuur smelten samen!

 

Rib varen op verschillende wateren bij de kop van Noord-Holland met de nieuwe Rib sensatie vanaf het strand bij Huisduinen en de haven van Den Helder en Texel

De Rib is speciaal ontwikkeld en gebouwd in 2012, voor het gebruik op het ruige water van de Noordzee, maar ook voor het mooie water van de Waddenzee.

Er is plaats voor 10 passagiers die in de 10 m. lange Rib, welke een vermogen heeft van 500 pk, de ultieme ervaring van het ribvaren kunnen beleven. De bemanning van twee personen ontvangt u aan boord waarna u naar Texel kunt varen en ook een bezoek brengt aan de onbewoonde zandplaat voor de kust van Noord Holland: De Razende Bol.

 

 

 

Natuurlijk is er gelegenheid om rustig varend de honderden zeehonden te spotten, welke op en om de zandplaat verblijven. Tijdens uw verblijf aan boord is er altijd ruimte voor inspraak over het moment van stoppen en vertrek van de diverse locaties die kunnen worden bezocht, zoals: De haven van Den helder, de Waddenzee, de haven van Texel, de Hors, de razende bol en vele andere unieke plekken in dit mooie stuk water tussen Noord-Holland en de Waddeneilanden.